Informatie

Play Like Yesterday streeft naast originele productontwikkeling ook naar transparantie richting haar klanten. Omdat we trots zijn op onze producten en om ontevreden klanten te voorkomen. We geven op deze pagina zoveel mogelijk aanvullende informatie rondom onze producten en het bestellen daarvan. Mocht jouw vraag hier niet beantwoord worden neem dan contact met ons op contact.

Auteursrechten

Alle ontwerpen en eindproducten van Play Like Yesterday vallen onder bescherming van de Auteurswet. 

Materiaal

De speelmatten zijn gemaakt van 2-3mm dik vloervinyl. Doorslaggevende factor voor de keuze van dit materiaal is dat het, in tegenstelling tot tapijtstof, geen stof en vuil opneemt. Vloervinyl is nat afneembaar en daarmee zeer hygiënisch. Tip: gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. 

Het materiaal is voorzien van een Bfl-S1 certificaat wat betekent dat het geschikt en brandveilig is voor gebruik in bedrijven en tin woonruimtes. 

Ook beschikt het vloervinyl over een antisliplaag met een slipweerstand R10 classificatie.

Vloervinyl is slijtvast. En bij niet overmatige bloedstelling aan zonlicht ook kleurvast. 

Als de speelmat een langere tijd opgerold is geweest heeft hij even tijd nodig om vlak te liggen. 

Producent

De speelmatten worden door een Nederlandse producent gemaakt.

Betaling

Achteraf betalen is voorlopig nog niet mogelijk. Betaling is mogelijk met Ideal en Bancontact. Het betreft hier veilige betaal omgevingen buiten deze webshop. 

Lukt het, om wat voor reden, niet om te betalen neem dan contact met ons op. En we zoeken naar een passende oplossing. 

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van het soort product. We hebben altijd producten op voorraad wat de productietijd wegneemt en snel verzenden mogelijk maakt. Leveren binnen 2-3 werkdagen is het streven. 

Verzending

Play Like Yesterday heeft er alles voor over om haar producten zo goed mogelijk te verzenden. Levering van kapotte of beschadigde producten is voor niemand leuk. PostNL is wat ons betreft de meest betrouwbare en klantvriendelijkste partij om bestellingen mee te verzenden. 

Ondeugdelijk product

Iedereen doet zijn best maar het kan altijd gebeuren. Een beschadigde- of kapotte levering, of er wordt helemaal niets bezorgd. Over het algemeen kun je middels de track and trace code al meer te weten komen over het verloop van jouw bestelling. Is jouw bestelling wel bezorgd maar zijn er andere problemen, stuur het niet direct retour maar laat het ons zo snel mogelijk weten en we zoeken naar een passende oplossing. 

Retourneren

Retour sturen graag in de originele verpakking en een vermelding van de afzender. Wij verwerken het dan zo snel mogelijk in onze administratie. 

Bedenktijd of zichttermijn

Wettelijk gezien is de bedenktijd van een online aankoop 14 dagen. De aankoop mag normaal geprobeerd en bekeken worden net zoals dat in de winkel zou kunnen. Is het product niet naar verwachting dan mag het binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden. Vul daarvoor het herroepingsformulier in en zorg dat wij dat binnen de termijn ontvangen. De kosten van retournering zijn voor de koper. 

Informatie voor wederverkopers (webshops, winkeliers)

We staan altijd open voor samenwerking. Neem contact met ons op.